Làm Bài Tập Tiếng Anh Lớp 7

     

công tác học giờ Anh lớp 7 vô cùng đa dạng với các bài tập về ngữ pháp, phân phát âm, từ bỏ vựng…. Để giúp các em làm bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 công dụng hơn, công ty chúng tôi gửi tới các em phần nhiều tài liệu học tập tiếng Anh mang đến lớp 7. Ở nội dung bài viết này Step Up sẽ hỗ trợ cho những em một trong những bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 tất cả đáp án khôn cùng hữu ích cho các em.

Bạn đang xem: Làm bài tập tiếng anh lớp 7

Bài tập anh văn lớp 7

*

Bài nghe giờ đồng hồ Anh lớp 7

Đầu tiên, vào với bài tập nghe giờ Anh lớp 7. Luyện nghe là 1 giữa những kỹ năng rất đặc biệt trong bài toán học tập môn tiếng Anh nói thông thường và những em học viên lớp 7 nói riêng. 

1.1. Bài xích tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 unit một trong những phần nghe 1

Link nghe

a) Ba: Hello, Nga.

Nga: Hi, Ba. Nice lớn see you again.

Ba: Nice khổng lồ see you, too.

Nga: This is our new classmate.

Her name’s Hoa.

Ba: Nice to lớn meet you, Hoa.

Hoa: Nice to lớn meet you, too.

b) Hoa: Good morning. My name’s Hoa.

Nam: Nice to meet you, Hoa. My name’s Nam.

Are you a new student?

Hoa: Yes. I’m in class 7A.

Nam: Oh, so am I.

Bài tập anh văn lớp 7

*

1.2. Bài xích tập giờ Anh lớp 7 unit một phần nghe 2

Link nghe

Nga: Good morning, Mr. Tan.

Mr. Tan: Good morning. Nga. How are you?

Nga: I’m very well, thank you. And you?

Mr. Tan: I’m fine, thanks.

Goodbye, See you later.

Nga: Goodbye.

2. Bài bác tập phân tách thì lớp 7

Khi nói tới bài tập tiếng Anh lớp 7 chương trình new thì cần thiết không nói đến bài tập chia thì lớp 7 được. Để làm được những bài tập này những em cần nắm vững kiến thức ngữ pháp tiếng Anh. Vì đấy là phần bài tập rất đặc biệt và phổ biến, hãy thuộc theo dõi ở sau đây nhé 

2.1. Bài xích tập về các thì trong giờ Anh 

I (learn) English for seven years now. But last year I (not/ work) hard enough for English, that’s why my marks (not/ be) really that good then. As I (pass/ want) my English exam successfully next year, I (study) harder this term. During my last summer holidays, my parents (send) me on a language course khổng lồ London. It (be) great and I (think) I (learn) a lot. Before I (go) to London, I (not/ enjoy) learning English. But while I (do) the language course, I (meet) lots of young people from all over the world. There I (notice) how important it (be) lớn speak foreign languages nowadays. Now I (have) much more fun learning English than I (have) before the course. At the moment I (revise) English grammar. Và I (begin/ already) khổng lồ read the texts in my English textbooks again. I (think) I (do) one unit every week. My exam (be) on 15 May, so there (not/ be) any time to lớn be lost. If I (pass) my exams successfully, I (start) an apprenticeship in September. & after my apprenticeship, maybe I (go) back to lớn London to lớn work there for a while. As you (see/ can), I (become) a real London tín đồ already.

*

Vở bài xích tập tiếng Anh lớp 7

2. 2. Chọn giải đáp đúng nhất 

Để làm xuất sắc dạng bài tập này chúng ta cần học tập từ vựng tích cực để sở hữu vốn từ bỏ vựng vững vàng chắc, từ kia hiểu được văn bản của câu và chọn được câu trả lời đúng.

1. When I last saw him, he ………… in London.

A. Has lived B. Is living C. Was living D. Has been living

2. We ………… Dorothy since last Saturday.

B. Don’t see B. Haven’t seen C. Didn’t see D. Hadn’t seen

3. The train ………… half an hour ago.

A. Has been leaving B. Left C. Has left D. Had left

4. Jack ………… the door.

A. Has just painted B. Paint C. Will have painted D. Painting

5. My sister ………… for you since yesterday.

A. Is looking B. Was looking C. Has been looking D. Looked

6. I ………… Texas State University now.

A.am attending B. Attend

C.was attending D. Attended

7.He has been selling motorbikes ………….

Aten years ago B. Since ten years

C. For ten years ago D. For ten years

8. Christopher Columbus ………… American more than 500 years ago.

A. Discovered B. Has discovered

C. Had discovered D. Had been discovering

9. He fell down when he ………… towards the church.

A. Run B. Runs C. Was running D. Had run

10. We ………… there when our father died.

A. Still lived B. Lived still C. Was still lived D. Was still living

11. They ………… table tennis when their father comes back home.

A. Will play B. Will be playing C. Play D. Would play

12. By Christmas, I ………… for Mr. Smith for six years.

Xem thêm: Soạn Bài: Quan Sát, Tưởng Tượng, So Sánh Và Nhận Xét Trong Văn Miêu Tả Siêu Ngắn

A. Will have been working B. Will work

C. Have been working D. Will be working

13. I ………… in the room right now.

A. Am being B. Was being

B. Have been being D. Am

14. I ………… to new york three times this year.

A. Have been B. Was C. Were D. Had been

15. I’ll come & see you before I ………… for the States.

A. Leave B. Will leave C. Have left D. Shall leave

16. The little girl asked what ………… lớn her friend.

A.has happened B. Happened

C. Had happened D. Would have been happened

17. John ………… a book when I saw him.

A. Is reading B. Read C. Was reading D. Reading

18. He said he ………… return later.

A. Will B. Would C. Can D. Would be

19.Jack ………… the door.

A. Has just opened B. Open

C. Have opened D. Opening

20. I have been waiting for you ………….

A. Since early morning B. Since 9 a. M

B. For two hours D. All are correct

21. Almost everyone ………… for trang chủ by the time we arrived.

A.leave B. Left C. Leaves D. Had left

22. By the age of 25, he ………… two famous novels.

A. Wrote B. Writes C. Has written D. Had written

23. When her husband was in the army, Mary ………… to lớn him twice a week.

A. Was reading B. Wrote C. Was written D. Had written

24. I couldn’t cut the grass because the lawn mower ………… a few days previously.

A. Broke down B. Has been broken

C. Had broken down D. Breaks down

25. I have never played badminton before. This is the first time I ………… lớn play.

A. Try B. Tried C. Have tried D. Am trying

26. Since …………, I have heard nothing from him.

A. He had left B. He left C. He has left D. He was left

27. After I ………… lunch, I looked for my bag.

A. Had B. Had had C. Have has D. Have had

28. By the kết thúc of next year, George ………… English for two years.

A. Will have learned B. Will learn

B. Has learned D. Would learn

29. The man got out of the car, ………… round khổng lồ the back and opened the book.

A. Walking B. Walked C. Walks D. Walk

30.Henry ………… into the restaurant when the writer was having dinner.

A. Was going B. Went C. Has gone D. Did go

31. He will take the dog out for a walk as soon as he ………… dinner.

A. Finish B. Finishes C. Will finish D. Finishing

32.I will be glad if he ………… with us.

A. Had gone B. Did go C. Went D. Goes

33. Ask her to lớn come and see me when she ………… her work.

A. Finish B. Has finished C. Finished D. Finishing

34. Turn off the gas. Don’t you see that the kettle …………?

A. Boil B. Boils C. Is boiling D. Boiled

35. Tom và Mary ………… for Vietnam tomorrow.

A. Leave B. Are leaving C. Leaving D. Are left

36. He always ………… for a walk in the evening.

A. Go B. Is going C. Goes D. Going

37. Her brother ………… in Canada at present.

A. Working B. Works C. Is working D. Work

38.I ………… lớn the same barber since last year.

A. Am going B. Have been going C. Go D. Had gone

39. Her father ………… when she was a small girl.

A. Dies B. Died C. Has died D. Had died

40. Last week, my professor promised that he ………… today.

A. Would come B. Will come C. Comes D. Coming

*

 Bài tập vạc âm tiếng Anh lớp 7

2.3. Phân tách động từ đến đúng

In all the world, there (be) …………….. Only 14 mountains that (reach) …………….. Above 8,000 meters. He sometimes (come) …………….. Lớn see his parents. When I (come) …………….., she (leave) …………….. For Dalat ten minutes ago. My grandfather never (fly) …………….. In an airplane, & he has no intention of ever doing so. We just (decide) …………….. That we (undertake) …………….. The job. He told me that he (take) …………….. A trip khổng lồ California the following week. I knew that this road (be) …………….. Too narrow. Right now I (attend) …………….. Class. Yesterday at this time I (attend) …………….. Class. Tomorrow I’m going khổng lồ leave for home. When I (arrive) …………….. At the airport, Mary (wait) …………….. For me. Margaret was born in 1950. By last year, she (live) …………….. On this earth for 55 years. The traffic was very heavy. By the time I (get) …………….. Khổng lồ Mary’s party, everyone already (arrive) …………….. I will graduate in June. I (see) …………….. You in July. By the time I (see) …………….. You, I (graduate) ……………… I (visit) …………….. My uncle’s home regularly when I (be) …………….. A child. That book (be) …………….. On the table for weeks. You (not read) …………….. It yet? David (wash) …………….. His hands. He just (repair) …………….. The TV set. You (be) …………….. Here before? Yes, I (spend) …………….. My holidays here last year. We never (meet) …………….. Him. We don’t know what he (look) …………….. Like. The oto (be) …………….. Ready for him by the time he (come) …………….. Tomorrow. On arriving at trang chủ I (find) …………….. That she just (leave) …………….. A few minutes before. When we (arrive) …………….. In London tonight, it probably (rain) ……………… It (rain) …………….. Hard. We can’t do anything until it (stop) …………….. Last night we (watch) …………….. TV when the nguồn (fail) ……………… That evening we (stay) …………….. Up to talk about the town where he (live) …………….. For some years. I (sit) …………….. Down for a rest while the shoes (repair) ……………… Half way to the office Paul (turn) …………….. Round và (go) …………….. Back trang chủ because he (forget) …………….. To turn the gas off. London (change) …………….. A lot since we first (come) …………….. To live here. While we (talk) …………….. On the phone the children (start) …………….. Fighting and (break) …………….. A window He used to lớn talk to us for hours about all the interesting things he (do) …………….. In his life. You know she (stand) …………….. Looking at that picture for the last twenty minutes. I (spend) …………….. A lot of time travelling since I (get) …………….. This new job. When we (be) …………….. At school we all (study) …………….. Latin. When I (meet) …………….. Him, he (work) …………….. As a waiter for a year. After he (finish) …………….. Breakfast he (sit) …………….. Down lớn write some letters. She (have) ……………..a hard life, but she’s always smiling. I think Jim (be) …………….. Out of town.

Xem thêm: Soạn Văn Lớp 10 Bài 3 (Trang 21 Sgk Văn 10 Tập 1), Bài 3 Trang 19 Sgk Ngữ Văn 10 Tập 1

Bài tập phát âm giờ Anh lớp 7

*

2.4. Điền giới từ say đắm hợp

Lan’ll have a tiệc ngọt …………………. Friday evening. Would you like to come ………. My house …………lunch? She takes care …………. Her family. She works ………a local supermarket. My mother works……………the field…………. My father. Does your father work …………. . Hanoi? David is good ………………. . Math. What vị you bởi …………. Your không tính phí time? Are you interested …………. . Sports?. There’s a good film …………. . ……… the moment. Thanks ………. . Your letter. I’ll see my mom và dad ……………. . Their farm. We have khổng lồ work hard ………. Home and……………. School We’ll visit her ………. Christmas. Are you tired …………. . Watching TV? She often brings them …………… school. He works ………. A factory. We always go khổng lồ Ha Long bay ………. Vacation. Tell me more ………. . Your family. Can you send me a photo ………. . Your family? He goes ………. The đô thị …………his wife. It takes 18 hours lớn get ………Hanoi ………. Coach. We write ………. Each other twice a week. He is the president …………………. Our club. She spends most ……………the time …………. The couch ………. Front ……. The TV. What vày you usually vị …………. School? Why don’t you come …………. .? They swap cards ………. Their friends. Will you play a game ……………. . Catch? What do you do ……………. . Recess? They usually have portable CD player ……………. Small earphones. I’ll take part……………. Your club. They read or study …………. The same time. We enjoy all ………………… our classes. …………. School we study many things. …………. . History, we study past & present events………. . Vietnam và ………the world. …………. . Physics, we learn …………how things work. She learns how khổng lồ use a computer ………. . Her Computer Science class. Newspapers are ………. The racks ……………. The middle. Math books are ……………. . The shelves ………. . The left. The largest library is ………………Washington D. C, the capital ………. The USA. Those books ………. The back …………the libraries are ………English. Now, come and look ……………the kitchen. My uncle is …………. . Work now. Can I see the rest ………the house? She’ll have a party ………. . Her birthday.

Đáp án bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 7

Bài 1: bài bác tập về những thì

have been learning was not working/ were not want to pass/ am going to study sent was/ think/ have learned went/ had not enjoyed was doing/ met noticed have/ had am revising have already begun think/ will do is/ is not pass/ will start will go can see/ have become

Bài 2: Chọn lời giải đúng

1. C 2. B 3. B 4. A

5. C 6. A 7. D 8. A

9. C 10. A 11. B 12. A

13. D 14. A 15. A 16. C

17. C 18. B 19. A 20. D

21. D 22. D 23. B 24. C

25. C 26. B 27. B 28. A

29. B 30. B 31. B 32. D

33. B 34. C 35. B 36.

C 37. C 38. B 39. B 40. A

Bài 3: phân tách động từ cho đúng

are – reachcomescame – had lefthas never flownhave just decided -would undertakewould takewasam attending – was attendingarrive – will be waitinghad livedGot – had already arrivedwill see – see – will have graduatedvisited – washas been – haven’t you readis washing – has just repairedHave you been – spenthave never met – lookswill have been- comesfound – had just leftarrive – will probably be rainingis raining – stopswere watching – failedstayed – had livedsat – were being repairedturned – went – had forgottenhas changed – camewere talking – started – brokehad donehas been standinghave spent – gotwere – studiedmet – had been workinghad finished – sathashas been

Bài 4: Điền giới từ yêu thích hợp

on khổng lồ – for of in in/ with in at in in on – at for on at – at at of khổng lồ in on about of to/ with to/ by khổng lồ of of/ on/ in/ of at in lớn with at with in at of at in/ in/ around in/ about in on/ in on/ on in/ of at/ of/ in at at of on

Trên đó là những share của Step Up về bài tập giờ Anh lớp 7 có đáp án, mong muốn những câu chữ về bài xích tập giờ Anh lớp 7 sẽ giúp chúng ta học tiếng Anh đạt hiệu cùng có cố gắng để nâng cao điểm số tiếng Anh cung cấp 2 của mình. 

 Ngoài ra để nắm vững được con kiến thức, cũng tương tự học giỏi các khả năng tiếng Anh, việc thứ nhất là bắt buộc học tự vựng giờ đồng hồ Anh. Các em hoàn toàn có thể học tốt từ vựng tiếng Anh lớp 7 xuất sắc hơn những em còn hoàn toàn có thể tham khảo cuốn Sách gian lận Não 1500 với các cách thức học từ vựng kết quả đã nêu sinh hoạt trên nhé. Chúc các em học tốt!